Over Future kids

Kinderdagverblijf Future Kids is er voor kinderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar in stadsdeel Escamp in Den Haag. De liefdevolle, betrokken leidsters uit ons team bieden professionele en educatieve opvang in een veilige, open en uitdagende omgeving. Onze pedagogisch medewerkers hebben een kindgerichte opleiding afgerond en hebben naast ervaring en kennis van hun van vooral heel veel enthousiasme en liefde voor hun werk. Zij doen elke dag hun uiterste best om de kinderen een leuke en leerzame dag te bezorgen.

Gezonde voeding

We maken bewuste keuzes wat betreft het voedingsbeleid en bieden de kinderen voeding aan volgens de schijf van vijf. Daarbij krijgen de kinderen dagelijks een warme maaltijd. Wij werken met verse en zoveel mogelijk biologische producten. Evenwichtige voeding is erg belangrijk voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Er wordt daarnaast aandacht gegeven aan voldoende beweging, hier is bij Future Kids zowel binnen als buiten genoeg ruimte voor.

Fruitschaal
Foto kind met vliegtuig

Basis voor de toekomst

Wij werken met verschillende methodes om de kinderen spelenderwijs een goede basis voor de toekomst te bieden. Hierbij besteden we bij Future Kids veel aandacht aan het leervermogen van het kind en zijn veiligheid, gezondheid en educatie de basisingrediënten hiervoor. Wij werken met het observatiesysteem KIJK!, welke ook wordt gebruikt door de basisscholen in de buurt. Dit maakt de overdracht erg makkelijk. Daarnaast werken wij met de methode Pedagogisch Actief!, waarbij ons personeel dagelijks bezig is met diverse competenties en het bijhouden van de ontwikkeling daarvan. Dit wordt bijgehouden in het digidagboek, waarvan jij als ouder dagelijks een digitale overdracht ontvangt. 

Over ons team

Future Kids is nergens zonder het enthousiaste en hardwerkende team van pedagogisch medewerkers en stagiaires. De leidsters uit ons team stellen zich graag aan je voor.

Maltie

Hallo,

Mijn naam is Maltie en ik ben 34 jaar oud. Ik ben al ruim 7 jaar werkzaam bij Future Kids. Ik doe het elke dag met alle liefde en plezier.

Ik ben moeder van 2 kanjers Jayden en Jason die ook op de bso opvang zitten van Future kids. Zij vinden het helemaal geweldig daar en voelen zich vertrouwd met de leidsters die daar elke dag staan.

Waarom heb ik gekozen om met kinderen te werken en elke dag met veel plezier naar mijn werk ga is……….

Kinderen zijn heel uniek en allemaal hebben zij verschillende karakters.

In de leeftijdscategorie vanaf 2 maanden tot 4 jaar krijg ik de eer om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Als leidster voel ik mij verantwoordelijk om de kinderen in hun groei te stimuleren en hun te helpen waar nodig is. Ik kan hier mijn creativiteit uitbreiden waardoor geen dag hetzelfde is.

Daarnaast bouw ik sociale  contacten op met de ouder en/of verzorgers van het kind.

De sfeer bij Future Kids is rustgevend en straalt positiviteit naar elkaar toe en dat mede dankzij mijn professionele en super leuke collega’s.

Ik zou mij geen andere baan kunnen voorstellen waar in je zoveel kunt en zelf als persoon zoveel kan groeien!

Tot snel!

Maltie

Nurten

Hallo, Mijn naam is Nurten. Ik ben 28jaar oud en heb een dochter van 2jaar.

Na het behalen van mijn Pedagogisch medewerker niveau 3 diploma ben ik gelijk aan het werk gegaan bij Future Kids. Inmiddels heb ik daar al jaren ervaring in opgedaan. Ik vind het mooi om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt. Ieder kind heeft een eigen benadering nodig. Kinderen zijn zo eerlijk en spontaan, elke dag is weer anders. Daar kan ik echt van genieten!

Geeta

Beste Lezer,
Ik ben Geeta ik ben van het jaar 86′ ik zit sinds 2010 in de kinderopvang en werk sinds 2017 bij Future Kids. Waarom ik met kinderen werk? Een betere baan kan ik mij niet voorstellen. Kinderen zijn oprecht. Het is voor mij een eer dat ik kinderen mag begeleiden in hun verdere ontwikkeling. Ik ben op mij best als ik met kinderen ben.

Zelf ben ik ook moeder, mijn hobby is lekker Netflixen. als alle huishoudelijke taken zijn afgerond en mijn dochter lekker in haar bedje ligt.

Vestigingen en groepen

Future Kids heeft in totaal drie vestigingen in stadsdeel Escamp. Vestiging Kinderdagverblijf Future Kids heeft de groepen baby beer, kleine beer, grote beer en boven beer. Vestiging BSO Zuidwester heeft de groep zuider beer en vestiging Kinderdagverblijf Escamp heeft de groepen groene beer, blauwe beer en oranje beer. De drie vestigingen vallen onder hetzelfde management team, dat overigens bestaat uit (voormalig) pedagogisch medewerkers. Daarnaast heeft Future Kids een samenwerkingsverband met kinderdagverblijf Escamp. Heb je vragen of wil je een keer een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op. We leiden je graag rond.

Kinderdagverblijf Future Kids

Groepen: Baby Beer- Kleine Beer- Grote Beer- Boven Beer

Sterrenoord 67

2544JW Den Haag

070-2050502

BSO Zuidwester

Groepen: Zuider Beer – Noorder Beer

Marterade 312

2544ME Den Haag

070-7370820

Hoofdkantoor

Het Zicht 76

2543AN Den Haag

Kinderdagverblijf Escamp

Groepen: Groene Beren- Blauwe Beren-Oranje Beren

Vrederustlaan 100

2543SV Den Haag

070-7370950

Pedagogisch beleid

In ons pedagogisch beleidsplan lees je alles over hoe we zorgen voor de leukste en beste kinderopvang en hoe wij in de dagelijkse opvang werken aan kwaliteit.

Oudercommissie

De Wet Kinderopvang stelt dat ieder kindercentrum zijn eigen oudercommissie dient te hebben. Een oudercommissie is een groep van betrokken ouders die gezamenlijk een bijdrage willen leveren aan de kinderopvang waar hun kinderen verblijven. De belangrijkste taak van de oudercommissie is het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de opvang. Dat kan de oudercommissie doen door gevraagd en ongevraagd adviezen aan het management uit te brengen, op basis van haar wettelijke adviesrechten. Omdat een oudercommissie de vertegenwoordiger van de andere ouders in het kinderdagverblijf is, dient ze hen op de hoogte te houden van haar werkzaamheden en zelf ook op de hoogte te blijven van wat er onder de ouders speelt.  

 Voor meer informatie kun je het Reglement Oudercommissie inzien, die je op kunt vragen bij de leidinggevende.

 Kinderdagverblijf Future Kids is continu opzoek naar nieuwe leden voor de oudercommissie, omdat er ieder jaar weer een aantal betrokken ouders vertrekken omdat hun kind(eren) de opvang verlaten. Heb je interesse? Dan kun je contact opnemen met de leidinggevende, die je in contact zal brengen met de voorzitter. 

Kinderen spelen spel

Ouderportaal

Bij Future Kids werken we met een digitaal kindsysteem waarbij wij alles bijhouden. Van de administratie tot het Digidagboek. In het ouderportaal vind je een dossier met contactgegevens, overeenkomsten, facturen en de jaaropgave. Ook word je dankzij het Digidagboek dagelijks op de hoogte gehouden van wat je kind allemaal beleeft bij Future Kids. Hierin wordt alles bijgehouden: van eet- en slaapmomenten tot speeltijd. Via het ouderportaal is het ook mogelijk om berichtjes te sturen naar de leidsters, als er bijzonderheden zijn bijvoorbeeld. Je kunt via het ouderportaal ook een aanvraag doen voor extra dagen of ruilingen.

Menu