Ons Team

Merve

Graag wil ik me even voorstellen,

Mijn naam is Merve en ben 25 jaar oud. Ik ben als stagiaire begonnen bij de Future Kids en ben sinds 2018 aan het werk als vaste mentor op de Kleine Beer. Elk kind is uniek en ontwikkelt zich in zijn eigen tempo. De ontwikkelingsfases die de kinderen doormaken in hun eerste vier levensjaren blijf ik ontzettend bijzonder vinden. Opvoeden is een kunst en een goede samenwerking tussen ouders en het kinderdagverblijf is van groot belang, dat een ouder ons dat vertrouwen geeft, blijf ik zien als een grote eer.

Als lief klein baby’tje worden ze de eerste dag binnen gedragen door hun ouders en na vier jaar vol mooie en bijzondere momenten zwaaien wij ze uit,  ze zijn klaar voor hun volgende ontdekkingsreis, de basisschool.

Uit de grond van je hart, groeit altijd iets moois.

Maltie

Hallo,

Mijn naam is Maltie en ik ben 34 jaar oud. Ik ben al ruim 7 jaar werkzaam bij Future Kids. Ik doe het elke dag met alle liefde en plezier.

Ik ben moeder van 2 kanjers Jayden en Jason die ook op de bso opvang zitten van Future kids. Zij vinden het helemaal geweldig daar en voelen zich vertrouwd met de leidsters die daar elke dag staan.

Waarom heb ik gekozen om met kinderen te werken en elke dag met veel plezier naar mijn werk ga is……….

Kinderen zijn heel uniek en allemaal hebben zij verschillende karakters.

In de leeftijdscategorie vanaf 2 maanden tot 4 jaar krijg ik de eer om de kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling. Als leidster voel ik mij verantwoordelijk om de kinderen in hun groei te stimuleren en hun te helpen waar nodig is. Ik kan hier mijn creativiteit uitbreiden waardoor geen dag hetzelfde is.

Daarnaast bouw ik sociale  contacten op met de ouder en/of verzorgers van het kind.

De sfeer bij Future Kids is rustgevend en straalt positiviteit naar elkaar toe en dat mede dankzij mijn professionele en super leuke collega’s.

Ik zou mij geen andere baan kunnen voorstellen waar in je zoveel kunt en zelf als persoon zoveel kan groeien!

Tot snel!

Maltie

Hudanur

Hoi,

ik ben Hudanur, getrouwd en 23 lentes jong. Tijdens mijn studieperiode heb ik de opleiding pedagogisch medewerker gevolgd en afgerond. In de periode van 2018 tot en met 2020 heb ik stage gelopen bij Future Kids en deze met succes afgerond. Dit was voor mij zo leuk en uitdagend dat ik in maart 2020 hier ben komen werken!

De reden dat ik voor dit werk heb gekozen is de interactie die dagelijks aanwezig is met de kinderen en dat ik een onderdeel mag zijn van hun ontwikkeling. Verder zijn mijn hobby’s shoppen en tijd met mijn familie doorbrengen.

Nurten

Hallo, Mijn naam is Nurten. Ik ben 28jaar oud en heb een dochter van 2jaar.

Na het behalen van mijn Pedagogisch medewerker niveau 3 diploma ben ik gelijk aan het werk gegaan bij Future Kids. Inmiddels heb ik daar al jaren ervaring in opgedaan. Ik vind het mooi om te zien hoe ieder kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt. Ieder kind heeft een eigen benadering nodig. Kinderen zijn zo eerlijk en spontaan, elke dag is weer anders. Daar kan ik echt van genieten!

Geeta

Beste Lezer,
Ik ben Geeta ik ben van het jaar 86′ ik zit sinds 2010 in de kinderopvang en werk sinds 2017 bij Future Kids. Waarom ik met kinderen werk? Een betere baan kan ik mij niet voorstellen. Kinderen zijn oprecht. Het is voor mij een eer dat ik kinderen mag begeleiden in hun verdere ontwikkeling. Ik ben op mij best als ik met kinderen ben.

Zelf ben ik ook moeder, mijn hobby is lekker Netflixen. als alle huishoudelijke taken zijn afgerond en mijn dochter lekker in haar bedje ligt.

Bouchra

Hallo , ik ben Bouchra en ben 23 jaar. Ik werk al sinds 2017 bij Future Kids. Ik kom elke dag met plezier naar me werk 🙂 en doe dit werk elke dag weer met veel liefde. Ik vind het leuk om kinderen te zien ontwikkelen van baby tot kleuter. Naast het werken vind ik het leuk om tijd door te brengen met familie .

Souad

Begeleidster

Hallo, ik ben Souad  en ben 34 jaar. Ik werk al 10 jaar in de kinderopvang en doe dit met veel plezier.  Ik vind het erg leuk om de kinderen te begeleiden en te stimuleren in hun ontwikkeling. Werken met kinderen is erg gezellig en geen dag is hetzelfde.

Sibel

Begeleidster

Hoi, Ik ben Sibel en ben 28  jaar. Ik ben moeder van een heel lief jongetje van 7 maanden. Ik ben al sinds mijn 16de actief in de kinderopvang en werk sinds 3 jaar bij futurekids, op de boven beer.Ik doe dit werk met heel veel liefde, ik vind t leuk om t zien hoe hun ontwikkeling groeit.  Elk kind is anders en dat maakt het werk zo leuk.

Nergiz

Begeleidster

Hoi Ik ben nergiz. In 2012 heb ik mijn diploma’s  behaald, niveau 3 Sociaal pedagogisch werker  en niveau 4 onderwijsassistent.  Ik ben sinds 9 mei 2019 werkzaam bij future kids. Ik vind het erg leuk om de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling. Mijn hobby’s zijn winkelen en reizen .

Leyla

Begeleidster

“Hoi, ik ben Leyla. Ik werk al 8 jaar in  de kinderopvang. Bij Future Kids werk ik ongeveer al 2,5 jaar. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn. Ik vind heel fijn om ze te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Mijn hobby’s zijn shoppen en sporten.”

Fatma

Begeleidster

Hoi, ik heet Fatma en ik werk sinds begin 2019 bij Future Kids. Ik vind het heel leuk om met de kids te werken. Het is fantastisch om de vooruitgang van een kind te zien en hun daarbij te helpen. Mijn hobby’s zijn boeken lezen en koken.

Ashra Baboeram Panday

Begeleidster

Mijn naam is Ashra Baboeram Panday. Na mijn mbo-opleiding SPW heb ik de bachelorstudie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gevolgd.
Ik ben bijna 2 jaar werkzaam in de kinderopvang. Bij Vlietkinderen heb ik als pedagogisch medewerker op horizontale en verticale groepen gestaan op het kinderdagverblijf en op de BSO.
Volgende maand ben ik alweer één jaar in dienst bij Kinderdagverblijf Escamp en doe mijn werk met heel veel plezier. Ik hou me voornamelijk bezig met de administratie- en kantoorwerkzaamheden, maar sta ook wel eens op de groepen.
In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht en tijd aan mijn zoontje van 5 jaar. Daarnaast vind ik het leuk om te lezen, wandelen, reizen en leuke dingen te ondernemen met mijn kind.
Ik hoop gauw kennis met u te maken en u wellicht te mogen verwelkomen voor een een intake en/of rondleiding.
Graag tot snel/ziens! 🙂

Evin

Begeleidster

Ik begon in het jaar 2016 met mijn stage voor de opleiding pedagogiek en heb mijn diploma pedagogisch medewerkster jeugdzorg behaald in 2013. In het jaar 2017 heb ik een contract aangeboden gekregen om hier ook te komen werken tot heden.

Waarom werk ik in de kinderopvang: Ik vind het leuk om baby’s te zien opgroeien tot volwaardige kinderen. Hoe fantastisch is het om een deel uit te maken van deze fase. Je creëert hierdoor een band met de kinderen maar ook een band met de ouders. Doordat ik veel kinderen meerdere dagen zie, krijg ik ook automatisch een band met de ouders. Hierdoor komen ouders ook sneller naar mij toe met vragen over hun kinderen. Dit vind ik mooi om mee te maken omdat het vertrouwen erg belangrijk is in dit vak. Tevens is geen dag het zelfde in de kinderopvang en dit maakt het extra leuk, uitdagender en leerzaam.

Naast mijn passie voor kinderen vind ik het erg leuk om boeken te lezen en gezellig met vriendinnen en familie te zijn.

Wordt jij onze nieuwe collega?

Bij Future Kids zijn we altijd opzoek naar nieuwe collega’s met passie voor het vak. Wil je weten voor welke vacatures wij nog opzoek zijn naar personeel? Klik dan op de knop hieronder.

Spelen met blokken
Menu