Actuele ontwikkelingen

Wat hebben we de afgelopen periode een bijzondere tijd meegemaakt.

De afgelopen jaren hebben we verschillende kinderziektes gehad op het kinderdagverblijf maar niks is te vergelijken met Covid-19 uitbraak in heel Nederland. Doordat het om een nieuw virus gaat, brengt dit veel onzekerheid, onduidelijkheid en vragen met zich mee.

Dat we niet in staat zouden zijn om alle kinderen op te vangen hadden wij niet verwacht! Wij willen u graag bedanken voor uw begrip en medewerking.

We hebben de afgelopen periode ons best gedaan om u zo goed mogelijk te informeren en op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.  Maandag 8 juni starten de basisscholen weer volledig. Wij kijken er naar uit om de kinderen van de buitenschoolse opvang weer (volledig) op te vangen!

We hebben de kinderen de afgelopen periode erg gemist en wat zijn we blij dat het kinderdagverblijf weer voor alle lieve kinderen geopend is.

We willen uw nogmaals verzoeken om kinderen die ziekteverschijnselen vertonen niet naar het kinderdagverblijf te brengen. Zo kunnen wij de veiligheid voor de overige kinderen, hun ouders/verzorgers en de pedagogisch medewerkers zoveel mogelijk waarborgen.

 

Menu